Hans Ragnar Valebjørg i Austbygde Bakeri ropte et varsku om bakeriet fremtid. Kundene har respondert og nå har også en dagligvarebutikk kommet på banen.

«Austbygdekneip» og tebriks i tilbake i hyllene

Hans Ragnar Valebjørg i Austbygde Bakeri ropte på starten av året et varsku om bygdas bakeri. Kundene har tatt oppfordringen og nå blir både «Austbygdekneip» og tebriks å finne i brødhyllene hos Spar Atrå.

Mange kunder, bedrifter og foreninger har bidratt til at Austbygde bakeri kan vise til en stigende omsetning. Spar Atrå er en av de som hjelper til med et løft for bakeriet, skriver Rjukan Arbeiderblad som kan fortelle at når den nye selvbetjente, døgnåpne butikken åpner sine dører fredag, ligger de etterlengtede «Austbygdekneip» og velkjente tebriks i brødhyllene.

– Skulle bare mangle. Vi har jo krav fra kjedene som forlanger at vi skal selge bestemte typer brød, og det gjør vi jo fortsatt. Samtidig så vet vi at bakeriet har behov for større omsetning, og at mange kunder savner kneipen deres, så nå har vi tatt en beslutning. Så nå kan man altså kjøpe det velkjente kneippbrødet og tebriks her på SPAR hver fredag og lørdag, fortsetter hun. Vi har ikke mulighet til å ha brødet i hyllene hver dag, men når det nærmer seg helg, så kan man glede seg til favorittbrødet sitt, sier Irene Haugen Gaustad til avisen.

Nå håper Marte Eriksen i Austbygde bakeri at flere av butikkene kan følge på.

Powered by Labrador CMS