Hadde Tiktoker innom

Fredrik Lønne og Stefi Haldorsen i Harmoni Håndverksbakeri har hatt ville dager i bakeriet med en enorm etterspørsel etter boller.

Bollesalget tok helt av

Etter at Harmoni Håndverksbakeri hadde besøk av tiktokeren Gard, tok det helt av. Driverne har aldri opplevd maken.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke skrev Porsgrunn Dagblad om Tiktokeren Gard som var innom Harmoni Håndverksbakeri for første gang, og som ble imponert over deres gode boller.

I ettertid har det tatt helt av for bakeriet.

– Før klokka ti var det var lange køer utenfor bakeriet til bollene var tomme i 12-tiden. Det var helt kaotisk, og jeg har aldri opplevd lignende mens jeg har jobba her, sier daglig leder Stefi Haldorsen til Porsgrunn Dagblad.

Til avisen forteller hun at etterspørselen har økt dag for dag.

– Jeg trodde vi lagde nok på onsdag, men på torsdag måtte vi øke mengden igjen. I natt jobba Fredrik til klokka tre for å få alt ferdig. Man kunne se på de som kom inn døra at de skulle kjøpe bolle, det var veldig artig å se. Det var også en del nye kundegrupper innom. Det var mange unge kunder innom, og det var mange foreldre med unger som ser på TikTok også. I tillegg hadde vi kunder fra Oslo som kom for å kjøpe boller. Vi solgte godt over tusen gjærbakstprodukter på fire dager. Folk sto lenge i kø, og det hadde jeg ikke forutsett, sier Haldorsen til avisen.

Powered by Labrador CMS