Limited edition: Nyheten sjokoladetwist selges kun i en begrenset periode.

Dette er årets februar-nyheter fra Bakehuset

Norges største bakeri lanserer en rekke nye produkter til hverdags og fest.

Publisert Sist oppdatert

Februar betyr nyhetsslipp i dagligvarehandelen, og Norges største bakeri har nettopp sluppet en rekke nye produkter i butikkene Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Dette er årets februar-nyheter fra Bakehuset:

Linfrøbrød

Brødserien Våre Groveste utvides med nyheten Linfrøbrød. Dette er et ekstra grovt brød bakt med linfrø og sesamfrø, som gir god tyggemotstand og smak. Linfrøbrødet har en grovhet på 86 prosent, og det er nøkkelhullmerket. 

– For å tydeliggjøre forskjellen mellom de ulike variantene i Våre Groveste-serien, relanseres også designet på brødposene, forteller Gry Thomsen, som er markedsdirektør i Bakehuset.

Nytt brød og design: Linfrøbrød er et nytt brød i Våre Groveste-serien, som også har fått nytt design på emballasjen.

Funkygine Proteinbrød

Bakehuset samarbeider med treningsinfluenceren Jørgine Vasstrand, kjent som Funkygine, og nå lanserer de et nytt brød sammen. Funkygine Proteinbrød er et lite og grovt brød med et høyt innhold av proteiner.

– Funkygine Proteinbrød har en grovhet på 100 prosent, og man får i seg cirka 23 gram protein ved å spise to middels tykke skiver, opplyser Thomsen.

Brødet er bakt med en høy andel av gresskarkjernemel, noe som gir det en karakteristisk rund, nøtteaktig smak. Gresskarkjernemelet har en mørk brunfarge med lett grønnskjær, så brødet har en litt grønn nyanse. 

Funkygine Proteinbrød er lite og grovt med et høyt innhold av proteiner.

Spicy Ostesnurr

Dette er en grov snurr med spicy fyll, med smak av chili. Spicy ostenurr er 52 prosent grov, og den passer godt på farten eller i matboksen. 

– Denne nyheten er perfekt for dem som ønsker en litt sunnere matbit og mer smak, sier Thomsen.

Spicy ostesnurr passer bra på farten og i matpakken.

Kornstykker og Sesamstykker

Bakehuset lanserer to nye typer rundstykker: Kornstykker som er 55 prosent grove og nøkkelhullmerket samt sesamstykker som er 34 prosent grove. Begge er sammenbakte, saftige og smakfulle, og de selges i topakning.

Kornstykker og sesamstykker kommer i topakninger.

Valmuebrix 

Brix-konseptet utvides med en ny variant: Valmuebrix er et fint, saftig og mykt rundstykke med hele syv dagers holdbarhet.

Nyheten Valmuebrix er en utvidelse av Bakehusets brix-konsept.

Sjokoladetwist (limited edition)

Denne nyheten selges kun i en begrenset periode. Sjokoladetwist er sprø wienerbakst med et saftig fyll som smelter i munnen. Den innbakte vaniljekremen med sjokoladebiter skal gi en rik og intens smaksopplevelse.

Sjokoladetwist er sprø wienerbakst fylt med sjokolade og vaniljekrem.

Disse nyhetene er lansert i Bakehusets bestillingssortiment:

Sjokoladekake

Bakehuset lanserer en åtte biters sjokoladekake med sjokoladebunn og saftig sjokoladekrem - toppet med sjokoladetopper. 

Ostekake

Bakehuset lanserer også en åtte biters ostekake. Den består av en sprø kjeksbunn,  pasjonsfrukt-ostekrem samt frisk pasjonsfrukt- og mangogelé.

Bakehuset lanserer flere nye kaker i sitt bestillingssortiment, deriblant åtte biters sjokoladekake og åtte biters ostekake.

Hvetekrans 

I bestillingssortimentet er det dessuten gjort plass til en 15-biters kringle med kanel og sukker.

Hvetekrans er en kringle med smak av sukker og kanel.

 – I tillegg justerer vi størrelsen på tre av våre kaker fra 20 til 15 biter for å treffe kundene bedre på anledning og pris. Dette gjelder Bringebær- og ripskake, Salt Karamell og Ostekake, forteller markedsdirektøren.

 

Powered by Labrador CMS