Mann i svart dressjakke og hvit skjorte med bryggen i Bergen i bakgrunnen.
Jøran Totland Stangervåg er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør hos Norgesmøllene.

Ny salgs- og markedsdirektør

Jøran Totland Stangervåg er tilbake i selskapet han forlot for et par år siden. Som ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene opplever han returen som å komme hjem.

Rollen som salgs- og markedsdirektør innebærer overordnet salgsansvar for alle kundegrupper i selskapet - fra dagligvare, servicehandel og storhusholdning, til bakeri og næringsmiddelindustri.

Stangervåg har tidligere jobbet ti år hos Norgesmøllene, hvorav fire år som salgsdirektør for dagligvare. Hans karrierevei har også inkludert roller i Stabburet og Nidar i Orkla-konsernet, samt hos Kavli.  De siste to årene har han fungert som kommersiell direktør i oppstartsselskapet Columbi Farms, hvor de har utviklet banebrytende teknologi for resirkulering av overskuddsnæring fra laksens fôr i oppdrettsanlegg, med mål om å produsere organisk gjødsel med redusert CO2-avtrykk.

Administrerende direktør i Norgesmøllene, Jan Erik Eikeland, gleder seg over å Stangervåg tilbake til selskapet i en ny rolle og som nytt medlem av ledergruppen.

– Med nær 20 års erfaring i dagligvare- og storhusholdningsbransjen bringer han med seg en bred forståelse av bransjen. Med hans kunnskap og forståelse for Norgesmøllenes forretning, kunder og organisasjon ser vi frem til å utvikle selskapet videre sammen med Jøran og den øvrige salgsorganisasjonen, sier Eikeland.

Stangervåg ser frem til å gjeninnta kontorene hos Norgesmøllene.

– De har et sterkt lag som virkelig brenner for å skape minnerike matopplevelser med utgangspunkt i det fantastiske kornet. Jeg ser frem til å bli en del av dette miljøet igjen og til å bli bedre kjent med flere av våre flotte kunder og samarbeidspartnere innen alle våre forretningsområder. Etter så mange år med mat som jobb er jeg nok også blitt en skikkelig matentusiast. Jeg er veldig glad i å lage mat, og korn er verdens beste råvare. Jeg opplever oppriktig at det er som å komme hjem når jeg nå er tilbake i Norgesmøllene, sier Jøran Totland Stangervåg.

Powered by Labrador CMS