Din Bakers administrasjon hadde mye å presentere til både medlemmer og leverandører i Stockholm.

Vellykket samling i Stockholm

STOCKHOLM: Din Baker-turen til Stockholm ble nok en vellykket samling av norske bakere og konditorer i en kjede som tar nye og viktige steg.

Publisert Sist oppdatert

Årets tur hadde 152 deltakere fra bakerier og konditorier fra hele landet, samt et godt knippe med leverandører og samarbeidspartnere.

I løpet av fire dager sto både generalforsamling, konferanse, medlemsmøte, leverandørmesse og sosiale turer og samlinger på dagsordenen. Det ble god tid til gode samtaler i ett av de største nettverkene i norsk baker- og konditorbransje.

– Ekstremt hyggelig

Sjefen selv, Georg Husebæk, kunne nok en gang konstatere at Din Bakers tradisjonsrike utenlandstur ble en suksess.

– Det har vært ekstremt hyggelig med så hyggelige mennesker samlet på ett sted. Det har vært god stemning hele veien og mange smil som sitter løst. Og ikke minst har det vært fint å få presentert alt det vi jobber med i Din Baker for tiden. Det har blitt godt mottatt av både medlemmer og samarbeidspartnere, sier Husebæk.

Neste generasjon i Horni Baketeknikk bestående av Christian Wendt Horni (til venstre) og Jens Petter Horni var på plass på leverandørmessen under Din Baker-turen i Stockholm.

Vil skape merverdi

Bakerikjeden har fått en rekke nye medlemmer det siste året og forventer fortsatt vekst.

– Vi tar en prat med alle som tar kontakt med oss. Samtidig har vi blitt så mange medlemmer at det viktigste for oss er å tilby merverdi for de som allerede er medlem. Og så skal vi selvfølgelig prate med potensielle medlemmer hele veien.

Samtidig endres kravene for å bli medlem. Omsetningskravet økes fra åtte til 12 millioner kroner.

– Din Baker vil bli større i årene fremover. Vi skal styrke medlemmene, men også styrke hele bransjen som helhet. Det er en viktig faktor for oss. Vi må skape så gode vilkår som mulig for de som er i baker- og konditorbransjen og for håndverksbakerier spesielt. Vi vil få frem det norske håndverket. Vi har en unik posisjon ved å ha en veldig god medlemsmasse. Det må vi forvalte på en veldig god måte, sier Husebæk som er dypt imponert over den jobben som blir gjort ute hos medlemmene med satsingen på butikker.

Butikker, innkjøpsportal og fellesskap

– Egne butikker er en veldig viktig vei for Din Baker og at vi kan tilby butikkutvikling gjennom Trond Aam til de av medlemmene som ser verdien av å satse på egne butikker. Det er kanskje noe av det viktigste vi satser på fremover, i tillegg til den nye innkjøpsportalen.

– Og så er en av de aller viktigste merverdiene i Din Baker-fellesskapet. Da er slike samlinger som her i Stockholm helt sentralt for å utvikle det helt unike nettverket som Din baker har blitt, sier en fornøyd Georg Husebæk.

Powered by Labrador CMS