Baker Brun og Wolt. Levering av bakervarer.
Wolt leverer: Nå kan bergensere nyte ferske bakervarer fra Baker Brun uten å måtte gå utenfor døren.

–En unik mulighet til å nå ut til flere kunder

Baker Brun i Bergen inngår samarbeid med leveringstjenesten Wolt.

Publisert Sist oppdatert

Fra før samarbeider Wolt med blant annet Baker Nordby i Oslo og Akershus. Nå inngår leveringstjenesten et tilsvarende samarbeid med Bergens største bakerikjede, Baker Brun. Dermed kan bergensere nyte ferske bakervarer fra Baker Brun uten å måtte gå utenfor døren.

I første omgang gjelder samarbeidet kjedens utsalg i Blomsterdalen, Laksevåg, Oasen, Arken, Bakersmauet, Marineholmen og Telegrafen.

Lovpriser samarbeidet

– Samarbeidet med Wolt gir oss en unik mulighet til å nå ut til flere kunder på en enkel og effektiv måte. Nå kan Bergens befolkning nyte våre bakervarer med bare ett tastetrykk. Vi gleder oss til å se våre produkter glede enda flere hverdager, uttaler kjedesjef i Baker Brun, Karoline Neset, i en pressemelding.

Daglig leder i Wolt Norge, Elisabeth Stenersen, lovpriser også samarbeidet:

– Vi er svært glade for å kunne tilby våre kunder enda bedre tilgang til de ferskeste bakervarene i byen. Baker Brun er kjent for sin kvalitet og tradisjon, med brød bakt med ekte kjærlighet, og vi ser frem til å heve deres produkter til nye høyder med vår raske leveringsservice, sier hun.

Viktig del av utvalget

Wolt er et Helsingfors-basert teknologiselskap som gjør det enkelt å oppdage og bestille fra de beste restaurantene, lokale butikker og dagligvarer, og få det levert der du er. Ferske brød og bakervarer har blitt en viktig del av Wolts utvalg og noe som settes pris på av både private og bedriftskunder. I tillegg til Baker Nordby og Baker Brun samarbeider Wolt med bakerier og konditorier som Kveitemjøl, Encore, Håndbakt, Fardal og enkelte av Godt Brøds bakerverksteder. 

I løpet av sommeren har også Wolt inngått avtale med Starbucks i Oslo.

Powered by Labrador CMS