Øystein Halvorsen og Bakehuset har kjøpt tomt i Gjesdal i Rogaland.

Har kjøpt tomt for 20 millioner

Bakehuset har kjøpt en 15 dekar stor tomt i Gjesdal kommune for 20 millioner kroner.

Bakehuset har i dag bakeri på Bryne. Med tomtekjøpet ligger det i kortene at et nytt bakeri for regionen vil se dagens lys i nabokommunen Gjesdal og Gjesdal Næringspark der en rekke matprodusenter allerede er etablert.

– Vi har vært i dialog med Bakehuset de siste tre årene. Nå er vi i mål med kjøpsavtalen, forteller næringssjef i Gjesdal, André Andreassen til avisen Gjedalbuen.

– Vi mener Gjesdal Næringspark er en god beliggenhet. Plassering direkte på nye E39 og etableringen av andre bedrifter i næringsparken vi kan samarbeide med eller finne synergier sammen med, har betydning, sier administrerende direktør i Bakehuset, Øystein Halvorsen til avisen som i samme intervju ikke vil si noe om når et nytt bakeri kan se dagens lys.

– Det vil ikke være kostnadsmessig forsvarlig med to bakerier så nær hverandre. Opsjonstiltredelsen betyr at det kan være aktuelt å flytte fra Håland til Skurve, men det er ikke tatt noen beslutning. Vi har andre pågående prosjekter som har prioritet og dette vil eventuelt bli en stor investering. Jeg kan derfor ikke være konkret om tidslinjen, sier han.

Powered by Labrador CMS