Mann og dame som holder i et bilde i en ramme.
Stefi Haldorsen og Fredrik Lønne i Harmoni Håndverksbakeri er glade vinnere av Baugprisen 2024.

Priser til håndversbakerier

Harmoni Håndverksbakeri og Ikke Bare Brød har fått Baugprisen 2024 fra Porsgrunn Rotary Club.

Prisen er gitt ut av den lokale Rotaryklubben siden 1998 og gis til en bedrift, forening, institusjon eller person som har utmerket seg ved nytenkning, produktskapning og/eller andre tiltak som bidrar til sikring/etablering av arbeidsplasser, eller på annen måte gir ringvirkninger i lokalsamfunnet.

Og årets prisutdeling gikk for første gang til et bakeri. Det var faktisk to bakerier som fikk årets pris, både Harmoni Håndverksbakeri og Ikke Bare Brød, begge håndverksbakerier i Porsgrunn.

– Veldig stas at slike sjapper som vårs får priser. Vi lager brød av norsk økologisk korn som vi kun hever med surdeig, det er litt av en jobb! I 2024 er metoden stort sett en tungvint omvei til målet, men vi er rimelig sikre på at denne distansen gir helt andre produkter. Det holder motivasjonen oppe, skriver Harmoni Håndverksbakeri på sine Facebook-sider.

– I dag mottok vi Porsgrunn Rotary klubb’s Baugpris. Jeg er selvfølgelig rørt, stolt og veldig glad. Og utrolig takknemlig for at dere ser verdien av det vi driver med, skriver Ikke Bare Brød på sine Facebook-sider.

Fem personer der den i midten holder i et bilde i glass og ramme.
Også Ikke Bare Brød fikk Baugprisen 2024.
Powered by Labrador CMS