I fjor: Det var mange fremmøtte og god stemning da vinnerne i Pals Callebaut Challenge 2023 ble kåret på Bondi Gård i Asker.

Rekordmange påmeldte til årets konkurranse

I fjor var det 43 påmeldte bidrag, og i år har det kommet inn hele 64 bidrag til Pals Callebaut Challenge.

Publisert Sist oppdatert

Før sommerferien inviterte Pals bakere og konditorer over hele landet, både faglærte og lærlinger, til å delta i årets Pals Callebaut Challenge. Konkurransen arrangeres i år for tredje gang, og arrangøren melder om rekordmange påmeldte.

Flere enn forventet

– Vi arrangerte Pals Callebaut Challenge for første gang i 2022 fordi vi som leverandør ønsker å bidra til å skape engasjement og spre inspirasjon i bransjen. Konkurransen har fått flere og flere deltakere for hver gang. I 2022 fikk vi inn 18 bidrag, i 2023 fikk vi inn 43 bidrag, og i år har vi mottatt hele 64 bidrag, forteller markedskoordinator i Pals, Anette Gislerud.

Hun legger til at dette var mange flere enn forventet med tanke på den utfordrende situasjonen i dagens sjokolademarked.

Kåring og premieutdeling

Årets oppgave har vært å lage den beste kaken og/eller konfekten med premium sjokolade fra Callebaut/Cacao Barry og et Pals-produkt. 

Fire fagdommere skal snart smake seg igjennom alle de påmeldte bidragene og kåre en førsteplass, en andreplass og en tredjeplass i hver kategori. Årets dommere er Kent Madsen, Bernhard Azinger, Jostein Huglen, og Ann Jeanett Paterson.

– Vi inviterer bransjen til å bli med på kåringen og premieutdelingen som vil finne sted på Søndre Bondi Gård i Asker onsdag 11. september. I invitasjonen vil man finne en link til påmelding, opplyser Gislerud.

60-årsjubileum

Tidligere år har Pals også arrangert en minimesse i forbindelse med kåringen. I år blir det i stedet en liten markering av 60-årsjubileet til Pals Kaffe. Der blir det kaffesmaking med mulighet for å teste sine smaksevner og vinne spennende premier.

Powered by Labrador CMS